Gratis afhaling in Heverlee / Bierbeek - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

Studio Small

Volg een workshop met papier en ontdek je creatieve kant. Ik geef het verjaardagsfeestje van je kids, je vrijgezellenfeestje, familie-uitje of teambuilding een creatieve toets. Ga aan de slag met papier en karton tijdens de workshop en ga met een uniek stuk naar huis. Of het nu gewoon bij je thuis is, op kantoor of een andere gekozen locatie, bij Small Paper Things uit Bierbeek, nabij Leuven, steken we samen de creatieve koppen bij elkaar.

Aankomende workshops

Workshop Kalender

Groepsworkshops

Een workshop in team, met je vriendengroep, je vereniging, ...

 

Op zoek naar een originele activiteit met je vereniging, voor een vrijgezellen, een verjaardagsfeestje, als intermezzo tijdens een teambuilding of gewoon Q-time met vrienden, …

 

Studio Small zorgt voor een unieke beleving, op maat uitgewerkt

Meer info

Wat houdt een workshop met papier juist in?

Terwijl ik zorg voor begeleiding van A tot Z, gaan de deelnemers zelf aan de slag met papier. Vouwen, knippen en lijmen behoren standaard tot het stappenplan. Geef gerust door wat je precies wilt maken, hoe het specifieke kleurenschema eruit ziet en hoeveel tijd jij en je teamgenoten kunnen blokkeren in de agenda. Iedereen, van 6 tot 99 jaar, kan zich inschrijven voor een workshop met papier.

Het kostenplaatje van een papier workshop

Voor een workshop met papier betaal je tussen de 35 en 65 euro per persoon. Natuurlijk is deze prijs inclusief de begeleiding op maat, een handleiding om alle stapjes te volgen en het materiaal dat je nodig hebt voor je creatieve stuk. De verplaatsing en de eventuele huur van de locatie worden er achteraf bijgeteld.

​Vraag gerust om meer informatie

Wil je graag zelf aan de slag met papier tijdens een van de workshops? Of wil je eerst wat meer informatie over de mogelijkheden van Small Paper Things? Neem een kijkje in de webshop of contacteer ons gerust via het online invulformulier, het nummer +32 479 674 666 of het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

Small Paper Things

Let’s stay in touch!

Show us your love ♥

copyright  © 2018 Small Paper Things

0
X