Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Creatief cadeau

Ben je op zoek naar een creatief cadeau?

Een creatief cadeau geven is misschien nog wel leuker dan een geschenk krijgen! Dat begint natuurlijk bij een mooie wenskaart met een lieve, persoonlijke boodschap. Je kiest iets moois uit in onze webshop of geeft een andere papierliefhebber een cadeaubon om lekker zelf te struinen. En wat dacht je van een geschenk van papier maken of een workshop cadeau te geven? Voor iedereen heb ik hét creatief cadeau.

Bestel jouw creatief cadeau meteen!

Stapel op schrijven met een creatief cadeau

Ken je die vriendin of vriend die niets liever doet dan schrijven? Niet zo vreemd, want schrijven is goed voor je! Het maakt creativiteit los, ordent je gedachten en is heilzaam voor het verwerken van emotie. Van plannen tot boeken schrijven, ze hebben een passie voor papier. Een creatief cadeau is dus absoluut besteed aan deze bijzondere vrouw of man in je leven! Kijk snel in onze webshop voor een mooi notebook, trendy stationery of een hippe planner.

Kunstig knutselen

Je hebt van die vrienden en vriendinnen die van alles een kunstwerkje weten te maken. Ze doen niets liever dan knutselen en hebben nooit genoeg knutselspullen. Geef ze daarom een rol of boek met te gekke stickers, een set met kaarten en stempels of een luxury DIY giftset. In onze webshop vind je een aparte DIY-categorie voor nog meer leuke cadeaus die creatief genoeg zijn voor deze kunstige knutselaars!

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Tomeloos tekenen

Voor de tekenaars in jouw familie- of vriendenkring zijn er de unieke schetsboeken van REDOpapers. Deze handgemaakte schetsboeken zijn gemaakt van verschillende soorten papier, waarmee de makers nieuw leven geven aan papier dat fout gedrukt is of om een andere reden is overgebleven. Dat maakt dit een heel milieubewust en superorigineel creatief cadeau! Check snel onze webshop voor al onze artikelen van REDOpapers.

Inspirerend interieur

Er zijn van die creatieve mensen die altijd aan het ‘spelen’ zijn met hun interieur. Elke keer dat je er komt, hebben ze de boel omgegooid of iets nieuws toegevoegd. In zo’n huis mag een te gekke papieren vaas van Happy Whatever niet ontbreken. Of wat dacht je van zo’n olijke papieren dierenkop van Studio Roof of een mooie poster?

Bestel nu een creatief cadeau!

Koop een leuk creatief cadeau in de webshop, geef een cadeaubon of plan een leuke workshop in Bierbeek, nabij Leuven. Blijf op de hoogte van de laatste arrivals in de webshop en trends in papierland door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Heb je nog vragen voor Small Paper Things? Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32 479 674 666 of stuur een e-mail naar hello@smallpaperthings.be.

X