Gratis afhaling in Bierbeek en Heverlee | Gratis verzending vanaf 65€ | Verzending binnen 48u

Notebooks of notitieboeken

Wil jij een notitieboekje kopen? Schrijven zorgt voor rust in je hoofd. En dan het liefst op papier, want ook de repeterende beweging van jouw pen op papier werkt rustgevend! Of het nu is om je gedachten te ordenen, emoties van je af te schrijven of aantekeningen te maken: het is tijd om een mooi notitieboekje te kopen. Als je net als ik van Small Paper Things een echte papierliefhebber bent, dan weet je dit en heb je vast al een hele collectie notitieboekjes, maar er nooit genoeg van. Kijk snel welke mooie notebooks jij nog online wilt kopen om toe te voegen aan je collectie.

Een notitieboekje kopen

Kom maar op met die briljante ideeën, geheimen en gedachten! Aan papier kun je alles toevertrouwen. Van blanco pagina’s tot gelinieerd papier en bullet journals. Van sobere en clean covers tot bont en kleurrijk. Soft, hard en houten covers. Klein (A6), middelgroot (A5) en groot (A4) formaat. Ik heb het allemaal voor je. Voel jij je passie voor papier alweer oplaaien? Een notitieboekje online kopen in de webshop is easy peasy.

Praktische planners

Plannen is vooruitdenken, geeft rust in je hoofd en vergroot je zelfvertrouwen. Natuurlijk plant een echte papierliefhebber zoals jij op papier. Dus maak je het ook nog eens superleuk met de planners van bijvoorbeeld Studio Stationery! Lekker ongedateerd en met handige stickers.

Aan de ene kant heb je ruimte voor je planning, aan de andere kant voor to do’s en memo’s. Je maakt korte metten met je uitstelgedrag. Behalve je notitieboekje is het dus ook heel handig om zo’n planner te kopen.

Tiptop tekenboeken

Laat je creativiteit en verbeelding de vrije loop met de heerlijke tekenboeken van onder andere Studio ROOF. Schets, teken, kleur en scheur het geperforeerde papier gemakkelijk uit om je tekeningen op te bergen of in te lijsten. Misschien ook leuk om jouw creaties als een uniek cadeau te geven aan iemand? Natuurlijk kun je dit tekenboek ook als notitieboekje kopen. Wat je er ook mee doet, de schetsboeken van Studio ROOF zijn ‘designed to imagine’, dus niets houdt jou nog tegen.

Notitieboekje kopen? Of toch liever een planner of tekenboek? Shop nu!

Een mooi notitieboekje, planner of tekenboek kopen om jezelf of iemand anders cadeau te geven; wat een goed idee! Check ook de andere papierwaren in de webshop en workshops met papier in Bierbeek, in de buurt van Leuven, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je nog vragen voor me? Ik ben bereikbaar via het nummer +32 479 674 666, het e-mailadres hello@smallpaperthings.be of via het online contactformulier.

Bekijk ook eens: Notepad kopen | Stadsposter

Small Paper Things

Let’s stay in touch!

Show us your love ♥

copyright  © 2018 Small Paper Things
0
X