Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Origineel geschenk man

Origineel geschenk voor een man

Vind jij het verzinnen van een origineel geschenk voor een man ook zoveel moeilijker dan een geschenk voor een vrouw? Kom je altijd uit bij die eeuwige fles wijn of een autotijdschrift? Look no further, want je bent op het juiste adres. In onze webshop vind je ook een origineel geschenk voor mannen. Van papier. Yep, papier! Of hij nu jarig is, net getrouwd, een nieuw huis heeft of papa geworden is. De collectie wenskaarten in onze webshop hebben grappige teksten en originele illustraties voor elke gelegenheid. Ook als je hem gewoon wilt laten weten dat je van hem houdt en waardeert. Hoe lief is dat!

Bestel jouw originele geschenk meteen!

Een origineel geschenk voor de man die graag een kaartje ontvangt

Wij hebben hét origineel geschenk voor mannen in huis. Denk bijvoorbeeld aan de leuke speelposters met woordzoekers in bier-of wijnthema, steden en meer. Een vliegtuig of boot van Studio Roof doet het natuurlijk ook altijd goed als origineel geschenk voor een man. Wist je dat stickers weer helemaal hip en trendy zijn? Neem dus zeker een kijkje tussen de stickers zoals de wijnstickers van Typewine. Is hij een romanticus die nog graag een brief met de hand schrijft of graag plant? Ook voor de mannelijke papierliefhebber heb ik trendy stationery in de webshop.

Hoe fijn is het als zijn (of misschien wel jullie) kinderen later kunnen teruglezen over papa’s leven, wensen en dromen? Heb je het over een origineel geschenk voor de moderne man, dan heb je het over het invulboek ‘Papa’ van Stratier. Hierin kan hij al zijn belevenissen, dromen en verhalen schrijven en worden deze gekoesterd voor de kleine spruiten. Dit is zowel een betaalbaar áls onbetaalbaar geschenk van papier.

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Ontdek meer originele geschenken voor een man

Gebruik de handige zoekfunctie in onze webshop en typ het woord ‘man’. Misschien is een workshop of cadeaubon voor deze papierliefhebber ook leuk! Blijf op de hoogte van de laatste arrivals in de webshop en trends in papierland door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Plaats meteen een bestelling of contacteer ons via het invulformulier, via het nummer +32 479 674 666 of via het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

X