Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Origineel geschenk vrouw

Wil je een origineel geschenk voor een vrouw kopen?

Wil je een leuke, creatieve vrouw in jouw vrienden- of familiekring écht blij maken met een origineel geschenk? Bij Small Paper Things shop je een origineel geschenk voor elke vrouw. Bijvoorbeeld mooie trendy stationery, een crea-kit of iets leuks voor huis, baby of huisdier. In de webshop vind je alles voor DIY tot interieurspullen van papier. Maar ook workshops met papier in Bierbeek, niet ver van Leuven, om lekker samen met haar aan de slag te gaan!

Bestel jouw creatieve geschenk meteen!

Do-It-Herself met een origineel geschenk voor een vrouw

Nergens krijgt ze zoveel voldoening van, als van helemaal zelf iets maken. Dus geef een originele crea-kit als geschenk aan deze vrouw om zelf slingers, een mooie mobiel of een 3D-puzzel te maken. Ze wordt ook vast blij van zo’n prachtige Luxury Gift Set, waarmee ze haar creativiteit de vrije loop kan laten, of heerlijk rustig wordt van het vouwen van origami. In de webshop hebben we een aparte DIY-categorie met originele geschenken voor die leuke vrouw.

Persoonlijke touch

Deze vrouw is een papierliefhebber pur sang. Ze vertrouwt graag haar gedachten toe aan papier in een hip notebook, maakt aantekeningen op een cool notepad en houdt de verjaardagen nog bij op een mooi versierde verjaardagskalender. Elke wenskaart die ze stuurt, geeft ze graag een persoonlijke touch. Een origineel geschenk van papier voor deze trendy vrouw is dan ook snel gevonden in de uitgebreide webshop.

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Eigenwijs interieur

Haar interieur is een afspiegeling van haar creatieve persoonlijkheid. Ze mixt verschillende materialen voor een interieur dat zowel hip als eigenwijs is. Geef jij een origineel geschenk aan deze vrouw in de vorm van een papieren vaas, een prachtige poster of inkleurbaar behang? En wat dacht je van een papieren tipi voor haar kat? Laat je het liever aan haar over, dan geef je haar een cadeaubon om zelf iets leuks uit te zoeken. Check de aparte categorie ‘Interieur’.

Koop hier meer originele geschenken voor een vrouw

Misschien is een workshop of cadeaubon voor deze papierliefhebber ook leuk!  Blijf op de hoogte van de laatste arrivals in de webshop en trends in papierland door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of maak meteen een account aan. Kan ik je nog ergens mee helpen? Laat je gegevens achter via het online contactformulier, bel naar het nummer +32 479 674 666 of stuur een e-mail naar hello@smallpaperthings.be.

X