Gratis afhaling in Bierbeek en Heverlee | Gratis verzending vanaf 65€ | Verzending binnen 48u

Een mooie planner kopen?

Een mooie planner kopen is zoveel meer dan een handige manier om je dag te plannen. Een fijne en haalbare planning maken doe je natuurlijk niet snel op een kladblok. Het begint allemaal bij een praktische en mooi vormgegeven planner met een duidelijk overzicht van je drukke dag. En toeval of niet, laat ik van Small Paper Things die nu voor je hebben!

Een mooie daily planner kopen

De dagplanner van REDOpapers is sober en clean, met ruimte voor to-do’s per uur en ruimte voor notities aan de andere kant. Heerlijk als je ervan houdt gedetailleerd je dag te plannen. De ontwerpen van Studio Inktvis zijn altijd lekker maf. Zo ook de voorbedrukte dagplanner Can’t remember shit. Met genoeg ruimte om notities te maken, to do’s te noteren en een boodschappenlijstje in te vullen. Studio Stationery houdt de indeling eenvoudig en heeft een kleurrijke rand. Welke dagplanner zou jij kopen?

Weekly planner

De weekplanner van All the ways to say heeft een mooi, clean design met een fleurige rand en een vakje Crazy urgent voor wat écht niet kan wachten. Studio Inktvis springt er weer uit met This week’s get shit done list; eigenlijk een notitieblok, to do-list en planner in één. Hou je van bullet journals? Dan is de weekplanner van Yellow Sky helemaal in jouw straatje. Die van Studio Stationery is weer eenvoudig, maar heerlijk overzichtelijk. De deskpads van Rifle Paper Co. en OMY zijn dan weer aanwinsten op je bureau. Het wordt nog een hele opgave om te kiezen welke mooie planner te kopen.

Monthly planner

Overzicht over de hele maand, dat geeft rust! De maandplanner van Studio Stationery heeft links alle dagen van de maand en rechts ruimte voor notities. De maand en data van de dagen kun je zelf invullen, waardoor je gerust eens een weekje of twee kan overslaan. Of geef de vakjes een kleur en maak er een family planner van! Ook deze maandplanner met kleurige rand kun je in de webshop kopen.

Bestel meteen een handige planner

Behalve dat je deze geweldige dagplanners, weekplanners en maandplanners kunt kopen in de webshop, vind je er ook gebonden planners en trendy stationery van dezelfde lijn. Op de hoogte blijven van onze new arrivals en workshops met papier in Bierbeek, niet ver van Leuven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Stel je vragen via het online contactformulier, het nummer +32 479 674 666 of het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

Bekijk ook eens: Notepad kopen | Leuke kaartjes kopen

Small Paper Things

Let’s stay in touch!

Show us your love ♥

copyright  © 2018 Small Paper Things
0
X