Gratis afhaling in Bierbeek / Heverlee - Gratis verzending vanaf 65€ - Veilig online betalen
Selecteer een pagina

Wenskaarten

Leuk en lief hoor, die wensen via social media, maar het is toch veel leuker om een mooie of grappige wenskaart in de bus te krijgen! Het gevoel dat iemand nét dat beetje meer moeite heeft gedaan voor jou is onbetaalbaar. Laat mensen weten dat je van ze houdt, ze waardeert, aan ze denkt op een bijzondere dag of met ze meeleeft. Leuke kaartjes kopen in onze webshop met prachtige collecties is een fluitje van een cent. We lichten de hele bijzondere collecties er even uit voor je.

Een magische toets

Alle leuke wenskaarten die je kunt kopen in de webshop van Small Paper Things zijn met zorg geselecteerd. Sommigen hebben echter een magische touch… De gelukkige ontvanger kan ze namelijk omtoveren in iets anders leuks! Check bijvoorbeeld maar eens de ‘happy hugs’ van Happy Whatever: een kaart en vaasje in één! Of de ‘kaartjes’ van Typewine: stickers om een fles wijn te personaliseren voor de gelegenheid of persoon aan wie je de wijn geeft.

Pop-out

Studio ROOF maakt prachtige pop-outkaarten. Zo is er een serie met kleurrijke, exotische vogels die je kunt uitdrukken. Een envelop en kaartje voor jouw boodschap zitten erbij, net als een touwtje om de paradijsvogel aan op te hangen in een plant of op een andere mooie plek. Wil je iemand opfleuren of de liefde verklaren? Er is ook een reeks met pop-out bloemen. Dat zijn nog eens leuke wenskaarten om te kopen.

Een speciale boodschap

Heb je een hele bijzondere boodschap te delen met familie of vrienden? Of een speciale vraag te stellen? Misschien is er een kindje op komst, wil je iemand vragen getuige te zijn bij jullie huwelijk. Dan zijn de leuke kaartjes met krastelegram van Stratier een absolute aanrader om te kopen. De ontvanger krast het gouden laagje weg en ontdekt zo het belangrijke nieuws. Wat een originele manier om iemand te verrassen!

Bestel meteen leuke kaartjes

Leuke kaartjes kopen doe je in onze online winkel! Bekijk ook de overige collecties wenskaarten in onze webshop. Op de hoogte blijven van onze new arrivals en workshops met papier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier, via het e-mailadres hello@smallpaperthings.be of via het telefoonnummer +32 479 674 666.

Bekijk ook eens:
Mooie planner kopen | Spelposter

Small Paper Things

Let’s stay in touch!

Show us your love ♥

copyright  © 2018 Small Paper Things
0