Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Kinderposters kopen

Wil je kinderposters kopen?

Besluit om kinderposters te kopen in mijn webshop. Waren we allemaal nog maar kind… zucht. Decoratieve posters om een kinderkamer of speelkamer mee op te vrolijken blijven gegarandeerd een succes. Je wordt als ouder echter niet blij als kinderen op de muur kliederen, dat begrijp ik. Maar de kinderposters die je in de webshop kunt kopen zijn ervoor gemaakt! Laat ze kleuren, stickeren en puzzelen. Een kleurige poster aan de muur is altijd een aanwinst, maar je kind zal extra trots zijn op zelfgemaakte kinderposters die je nergens zo kunt kopen. Een heerlijk creatief cadeau van papier voor elk kind dus!

Bestel jouw kinderposters meteen!

Kinderposters kopen voor in de speelkamer

Transformeer de slaapkamer of speelkamer van je kids met een leuke decoratieve poster in thema. Misschien vind je het wel leuk om zelf een ‘kleurtje’ bij te dragen, want kleuren voor volwassenen is helemaal hip en een leuke ontspannende bezigheid met je kind. Kies samen de mooiste kleuren, de juiste potloden, stiften of krijt en laat je verbeelding de vrije loop. De posters zijn uiteraard gemaakt van recyclebaar papier en gemakkelijk in te lijsten. Voor het kopen van kinderposters ga je snel naar de webshop.

Stoere stickers bij het kopen van deze leuke kinderposter

Met meer dan honderd stickers die erbij geleverd worden, kunnen de kinderen met de stickerposters hun creativiteit de vrije loop laten. Ze zoeken het plaatje op de kinderposter plus de juiste sticker bij elkaar. Alleen of samen, in klein of groot formaat. Van stoere plaatjes tot maffe teksten, het is een heerlijke bezigheid tijdens een kinderfeestje thuis. Wist je dat de kinderposters die je bij mij kunt kopen vol zitten met humor?

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Daag je kids uit met een puzzelposter

Daag de wat oudere kinderen uit met een geweldige puzzelposter! Laat de echte speurneuzen los op het vinden van 100 verschillen, geef ze een labyrint om uit te komen of een spannende pixelposter. En je begrijpt al dat dit niet alleen posters zijn voor kinderen, want ook veel volwassenen vinden dit soort puzzels enig. Door een kinderposter te kopen, heb je gelijk een leuke uitdaging om bijvoorbeeld in het weekend als gezin een puzzel op te lossen!

Bestel kinderposters bij de webshop

Check snel alle posters voor onze kleine(re) paper lovers. Blijf op de hoogte van de laatste arrivals van Small Paper Things in de webshop en workshops met papier in Bierbeek, nabij Leuven, door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Heb je nog vragen voor me? Stel ze via het online contactformulier, het nummer +32 479 674 666 of het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

Bekijk ook eens:
Kleurposter | Spelposter

X