Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Kleurposter

Kleurposter: alleen of samen kleuren!

Kleuren voor volwassenen is helemaal hip, zo ook met een kleurposter. Kleuren is namelijk een simpele en repeterende bezigheid waardoor je helemaal zen wordt! Check Instagram maar eens voor inspirerende accounts. In de webshop vind je de kleurposters met allerlei thema’s. Een ideaal cadeau ook voor paper lovers. Een moment voor jezelf of samen kleuren? Jij mag kiezen!

Bestel jouw leuke kleurposter meteen!

Een kleurposter voor klein en groot

De kleurposters van OMY DESIGN & PLAY zijn vrolijke en humorvolle grafische producten waarop je je verbeelding volledig kunt uitleven. En dat geldt dus voor zowel volwassenen als kinderen! De missie van OMY is namelijk het creëren van mooie, creatieve momenten voor familie en vrienden. De papieren kleurposters zijn beschikbaar van klein formaat (100x70cm) tot XL-formaat (180x97cm) en zijn goed in te lijsten.

Toffe thema’s

De toffe thema’s van de kleurposters zijn er te veel om op te noemen! Voor de echte kleine kunstenaars zijn Lily, Dinos en Kids Life heel geschikt. De iets oudere kinderen kunnen zich helemaal uitleven op hun hobby of sport, zoals bijvoorbeeld Dance, Football, Magic, Piraten, Cosmos en Jungle. Maar er zijn ook prachtige thema’s voor volwassenen of het hele gezin, zoals 4 Seizoenen, Sprookje en Legendes en Atlas. Hoe leuk om dit unieke en kleurrijke kunstwerk van papier na afloop ingelijst aan de muur te hangen!

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Belééf je kleurposter!

Sommige kleurposters komen met leuke extraatjes! Zo zit er bij de speelse en educatieve kleurposter My Body een groeimeter en komt de poster 3D Video Game met een 3D-bril. En wat dacht je ervan om je kleurposter aan tafel tijdens een dinertje met volwassenen in te kleuren? Of de ingekleurde poster als tafelkleed of loper te gebruiken? Er zijn opties genoeg.

Bestel je kleurposter

Doe jezelf en/of anderen een plezier met zo’n geweldige kleurposter! Check alle kleurposters in de webshop. Blijf op de hoogte van de laatste arrivals in de webshop en workshops met papier in Bierbeek, nabij Leuven, door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Maak meteen een account aan bij Small Paper Things of contacteer me. Ik ben bereikbaar via het contactformulier, het nummer +32 479 674 666 of het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

X