Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Stadsposter

Jouw favoriete stad op een stadsposter!

Wil je jouw favoriete stad in België op een stadsposter? Misschien is het wel de stad waarin je woont! In de webshop vind je de prachtig geïllustreerde stadsposters van Orangetown, waarbij de stad van jouw keuze is opgebouwd uit alle straatnamen. Er zijn posters beschikbaar van Antwerpen, Brussel, Mechelen, Gent, Hasselt Leuven en Knokke-Heist. Het is ongelooflijk hoe gedetailleerd deze stadsposters zijn! Het is een originele papieren blikvanger aan je eigen muur, maar ook geweldig om cadeau te geven aan iemand.

Bestel jouw originele stadsposter meteen!

Welke stadsposter is beschikbaar?

Bij Small Paper Things uit Bierbeek, niet ver van Leuven, heb je de keuze uit onderstaande locaties:

Antwerpen

De stad Antwerpen telt rond de zevenhonderd straten, pleinen en boulevards. Natuurlijk vind je er De Meir, De Grote Markt en Keyserlei, maar hoe leuk is het misschien wel je eigen straat terug te vinden op de stadsposter! En wat dacht je van namen als de Pretstraat, de Stijfselrui en de Armeduivelstraat?

Brussel

Lekker winkelen in de Nieuwstraat, je vergapen op de Louizalaan – de lokale Champs-Elysées – en een drankje doen op de Grote Markt. Je ziet het zó voor je met de gedetailleerde illustratie op de stadsposter, met de straatnamen van de hoofdstad in het Frans. Bruisend Brussel; wat een plaatje!

Hasselt

Natuurlijk mag de historische stad Hasselt niet ontbreken. Dwaal rond in de buurt van het stadshuis, Abdijsite Herkenrode en de Virga Jesse Basiliek.

Mechelen

Vind de IJzerenleen, de Bruul, de Korenmarkt en natuurlijk de rivier de Dijle terug op de stadsposter van Mechelen. Wedstrijdje wie ze het eerst gevonden heeft? De vorm van Mechelen is op deze illustratie bijna als een soort vingerafdruk en prachtig om aan de wand te hebben.

Leuven

Het Ladeuzeplein, het Martelarenplein en de Oude Markt staan zeker op deze stadsposter van de hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant, in het Frans ‘Louvain’ genoemd. Je ziet zo het schitterende gotische stadhuis voor je of de hippe wijk Vaartkom.

Knokke-Heist

Van Provinciaal Natuurpark Zwin tot de ‘gouden shoppingdriehoek’ met de Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan; je vind het allemaal op de stadsposter van Knokke-Heist. En wat zou deze badplaats vlak onder de Nederlandse grens zijn zonder de kustlijn?

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Bestel meteen een stadsposter

Al deze stadsposters zijn 70x100cm en gemakkelijk in te lijsten. Tip: hang meerdere van deze papieren kunstwerken naast elkaar aan de muur voor een maximaal effect. Check alle stadsposters in de webshop. Blijf op de hoogte van de laatste arrivals in de webshop en workshops met papier door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik ben bereikbaar via het online contactformulier, via het nummer +32 479 674 666 of via het e-mailadres hello@smallpaperthings.be bij vragen.

X