Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Originele creatieve workshops

Originele en creatieve workshops

Wist je dat Small Paper Things ook originele en creatieve workshops organiseert? Nu wel! Van vouwen en knippen tot lijmen met papier of karton, bij mij geniet je van een creatieve middag in Bierbeek, niet ver van Leuven. Ik werk altijd naar de wens van de klant. Heb je een specifiek thema in gedachten? Hoeveel tijd heb je precies? En welke kleuren zouden er niet misstaan in je interieur? Het zijn allemaal zaken waar ik rekening mee zal houden tijdens de originele en creatieve workshops.

Boek jouw creatieve activiteit meteen!

Wat wordt er geknutseld tijdens de originele en creatieve workshops?

Slingers, mooie vaasjes, lampenkampjes, kerstversiering… Je kan het zo creatief niet bedenken. Of het nu bij je thuis is of op een locatie naar keuze, ik zorg voor begeleiding, een gebruiksvriendelijke handleiding en het materiaal dat je nodig hebt. Ook online kunnen we samen aan de slag gaan. Via Zoom zie je welke stapjes je moet volgen. Het resultaat? Een uniek stuk door jou gemaakt!

Voor wie zijn de workshops?

De creatieve en originele workshops van Small Paper Things zijn er voor jong (vanaf 6 jaar) en oud! De groepen bestaan uit minimaal 4 personen, maximum 8. Bij kinderfeestjes is dit maximum 10 kinderen, mits begeleiding van een ouder. De groepsworkshops zijn tot maximum 16 personen, de online variant tot 30 personen. Natuurlijk wordt de workshop afgestemd op leeftijd en hoef je geen voorkennis te hebben.

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Schrijf je meteen in voor een workshop

Heb je nog vragen over de originele en creatieve workshops? Aarzel dan niet om me te contacteren. Maak een account aan of laat je gegevens achter via het online contactformulier. Ik ben bereikbaar via het nummer +32 479 674 666 of via het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

X