Verzenden(BE):5€ - Gratis verzending vanaf 65€ - Snelle verzending

✓ Gratis afhaling

✓ Workshops op maat

✓ Creatief cadeau

Home » Vrijgezellenactiviteit vrouwen

Vrijgezellenactiviteit voor vrouwen

Een onvergetelijke vrijgezellenactiviteit organiseren voor vrouwen, daar help ik je graag bij! Wist je dat je bij Small Paper Things uit Bierbeek, nabij Leuven, terecht kunt voor zowel online als real-life workshops? Van een top vrijgezellenactiviteit voor vrouwen gesproken. Ik werk altijd op maat van de klant. Denk maar aan de beschikbare tijd volgens jouw planning, de kleuren die gebruikt zullen worden en wat je precies gaat creëren tijdens je vrijgezellenactiviteit voor vrouwen. Lees snel verder en ontdek mijn uniek concept.

Boek jouw speciale vrijgezellenactiviteit meteen!

Wat wordt er gemaakt tijdens de vrijgezellenactiviteit voor vrouwen?

Vouwen, knippen en plakken met papier en karton zijn de belangrijkste sleutelwoorden tijdens mijn workshops. Wil je samen een prachtige back drop maken voor een photobooth of bijvoorbeeld leuke vaasjes maken voor op tafel in dezelfde kleuren als de uitnodiging of het bruidsboeket? Tijdens de vrijgezellenactiviteit voor vrouwen bij Small Paper Things kan het allemaal. Zowel bij je thuis als op een gekozen locatie maken we er samen een onvergetelijke middag van. Tip: ik deel graag hippe locaties voor het organiseren van een toffe vrijgezellenactiviteit voor vrouwen!

sapphire dragonfly studio roof
yellow-sky-wenskaart-tropical-birds

Vraag om meer informatie over onze workshops

Ik zorg voor begeleiding, een praktische handleiding en het benodigde materiaal. Maak meteen een account aan om te starten. Heb je nog vragen over de vrijgezellenactiviteiten voor vrouwen? Ik ben bereikbaar via het online contactformulier, het nummer +32 479 674 666 of het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

X