Gratis afhaling in Bierbeek en Heverlee | Gratis verzending vanaf 65€ | Verzending binnen 48u

Notepad kopen? Praktisch, mooi en leuk!

Wil jij een notepad kopen? Wie schrijft, blijft! Yep, clichés zijn er niet voor niets. Denk vooruit en creëer rust in je hoofd door gebruik van de trendy stationery in onze webshop. Behalve notitieboekjes, kun je in de webshop ook funky notepads kopen. Kladblokken dus, maar dan mooi vormgegeven. Schrijf je al je te gekke ideeën, to do’s, heerlijke recepten, doelen, boodschappen en meer op. Geef structuur én kleur aan je leven.

Happy planning door een notepad te kopen

Plan je dag, week of maand met de prachtplanners van bijvoorbeeld REDOpapers, Studio Stationery of All The Ways To Say. En wat dacht je van die maffe planners van Studio Inktvis met komische titels als Can’t remember shit en Get shit done. Dag, week of maand klaar? Afscheuren maar! Je raakt gewoon verslaafd aan notepads kopen.

Three meals a day

Schrijf die heerlijke recepten op voor ontbijt, lunch en diner, plan je maaltijden voor de hele week en noteer je boodschappen. Je kunt zoveel praktische en leuke notepads kopen in de webshop hiervoor, dat niet alleen het eten zelf maar ook de voorbereidingen hierop fijn en leuk worden. De notepads vormen een leuke decoratie in je keuken.

The office

Je bureau is pas echt compleet met zo’n vrolijke kleurrijke deskpad van OMY waarop je al je afspraken voor de hele week kunt schrijven. Deze notepad hoef je maar eens per jaar te kopen, want met 52 vellen kun je 365 dagen georganiseerd vooruit. Zo vergeet je nooit meer een afspraak! Leg er een mooi notitieboekje, blocnote en to do-lijstje bij en je bent klaar.

Bestel meteen een notepad

Ben jij ook zo’n papierliefhebber en wil je maar al te graag van die handige notepads kopen? Vind een ruime collectie in de webshop, net als heel veel andere prachtige papierwaren. Super om jezelf mee te verwennen of als leuk cadeau te geven. Heb je nog vragen voor Small Paper Things uit Bierbeek, niet ver van Leuven? Ik ben eenvoudig bereikbaar via het online contactformulier, het nummer +32 479 674 666 of het e-mailadres hello@smallpaperthings.be.

Bekijk ook eens: Mooie planner kopen | Leuke kaartjes kopen

Small Paper Things

Let’s stay in touch!

Show us your love ♥

copyright  © 2018 Small Paper Things
0
X